Servicii Companie

lock

Portal Gratuit

Scopul portalului Jobs4Migrants este de a facilita procesul de recrutare și selecție pentru companii și de a crește rata de angajare a persoanelor migrante în societatea românescă. 

Punem la dispoziția Companiilor un portal gratuit în totalitate, fără a percepe costuri de utilizare pentru:

♦    abonamente,

♦    postarea de anunțuri,

♦    accesarea de CV-uri,

♦    contactarea profilelor de interes,

♦    sau orice alt fel de costuri. 

Desigur, fiind un portal gratuit, nu beneficiem de sprijinul unei armate de oameni care să rezolve toate micile probleme ce pot aparea pentru utilizatori. Echipa noastră mică va face tot posibiliul să rezolve vină în intâmpinarea nevoilor utilizatorilor și să dea curs eventualor erori ori sesizări într-un termen cât mai scurt.

scale

Suport Juridic Gratuit

Încă de la înființarea organizației noastre, colaborăm cu Inspectoratul General pentru Imigrari pentru a ne asigura ca legislația privind cetățenii străini este cunoscută, înțeleasă și aplicată.

Dacă aveți neclarități precum cele de mai jos, suntem aici pentru a vă oferi suport în a înțelege condițiile de angajare, limitările și responsabilitățile care vă revin ca angajator față de cetățenii străini:

♦    nu sunteți sigur dacă cetățeanul străin pe care doriți să îl angajați are nevoie sau nu de aviz de muncă;

♦    nu cunoașteți procedura de obținere a avizului de munca;

♦    nu cunoașteți dacă și în ce condiții cetățenii străini pot fi angajați fără obținerea avizului de muncă, în condiții similare cu cele ale cetățenilor români;

♦    doriți să angajați un cetățean străin și nu știți dacă îl puteți angaja cu norma intreagă.

Asistență Gratuită

Venim în sprijinul companiilor partenere, oferind în mod gratuit asistență privind:

♦    identificarea nevoilor de personal;

♦    screening și recomandarea unor profile de candidați;

♦    facilitarea obținerii documentelor necesare angajării;

♦    medierea relației cu persoanele recomandate, atât pe durata recrutării cât și în etapa de acomodare inițială la locul de muncă.

folder

Confidențialitatea & Protecția Datelor

Organizația ARCA - Forumul Român pentru Refugiați și Migranți este înregistrată ca operator de date cu caracter personal. 

Orice informație furnizată prin intermediul Jobs4Migrants de către Candidați are caracter privat. Astfel, Companiile nu vor divulga informațiile cu caracter personal la care au acces prin utilizarea platformei.

Urmare a vizualizarii CV-urilor Candidaților, informațiile vor fi folosite strict în scopul recrutării și selecției de personal, în mod exclusiv pentru Compania pe care o reprezintă utilizatorul, în calitate de angajat ori reprezentant legal al acesteia la momentul accesării informațiilor. Acest aspect se aplică și ulterior, în situația începerii, derulării, dar și a încetării unor rapoarte contractuale de muncă între cele două părți.